maandag 26 november 2012

Golden Girl


Ik heb dit weekend heel veel nieuwe spulletjes aangeschaft (daarover later meer) en die wilde ik natuurlijk meteen uitproberen. Vandaar de gevarieerde look 
:) 


Wat heb je nodig?
Licht roze pastellak
Gouden nagellak
Konad template m57 + zwarte stempellak
Roze striper
Parelsteentjes
Nailcaviar

Gouden en zilveren glitterlak



Stap 1. De Basis
Volg de basis stappen onder het kopje basis voor een stevige ondergrond voor je lak.


Stap 2. Lakken
Lak je al je nagels (laat op iedere hand 1 nagel leeg) licht roze. Lak de twee lege nagels goud. Laat dit goed opdrogen.


Stap 3. Glitters
Lak je duimen met de glitterlak. Lak je ene duim met de zilveren glitter en de andere met de gouden lak. Laat dit even drogen en breng een een topcoat overheen aan.

Stap 3. Panter
Breng op de gouden nagels een panterprintje aan met de Konad template m57 met de zwarte stempellak. Laat dit even drogen en breng met de roze striper stipjes aan in sommige vlek je van het printje. Laat dit heel goed drogen en breng nog geen topcoat aan.

Stap 4. Caviar
Kies ervoor om 1 of 2 nagels (van iedere hand 1) te versieren met caviar. Dit doe je door de bijbehorende basis lak over de roze lak aan te brengen en het te bestrooien met Caviar. Ik heb een setje van de Action gebruikt. Laat dit even drogen en breng er een topcoat overheen aan.

Stap 4. Parels
Breng op de overige nagels (mits je dat wilt) parelsteentjes aan. Je kan deze in speciale setjes kopen. Ik heb hiervoor een hobbyproduct gebruikt. Je kan dit in verschillende motiefjes doen. op de afbeeldingen kan je zien hoe ik het heb gedaan. Als de steentjes vast zitten breng je er een topcoat overheen aan.

Stap 5. Afwerken
Wacht een paar uur voordat je en topcoat over de panterprint nagels aanbrengt. Dit moet goed drogen om te voorkomen dat de print uitloopt. Verwijder de restjes lak rond je nagels.

Heb jij deze uitgebreide look geprobeerd? Wat was het resultaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten