zondag 16 december 2012

Golden Glitter

Deze prachtige look vol glitters is super makkelijk om te maken en nog eens snel klaar ook. Een perfecte look voor een feestje. Denk aan kerst of oud & nieuw? Misschien je kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? Jij steelt in ieder geval de show met deze nagels!



Wat heb je nodig?
Neutrale kleur nagellak (bijvoorbeeld essence Nude Glam) 
Glitterpoeder(verkrijgbaar bij verschillende webshops)
Caviar (verkrijgbaar bij verschillende webshops)
Doorzichtige nagellak
Keukensponsje



Stap 1. De basis
Volg de basis stappen onder het kopje basis.

Stap 2. Lakken
Lak al je nagels met de neutrale nagellak. Kies bijvoorbeeld voor lichtroze of beige. Van de kleur zal je vrij weinig terug zien, maar het zorgt er wel voor dat je nagels egaal van kleur zijn.

Stap 3. Caviar
Breng een laagje doorzichtige lak aan op je rechtringvinger. Houd deze boven een papiertje of bakje en strooi de Caviar erover heen. Tik het teveel zachtjes van je nagel en duw de bolletjes zachtjes aan. Herhaal dit met je linkerringvinger.

Stap 4. Glitters
Werk hierbij vinger voor vinger! Breng een laagje doorzichtige lak aan op je nagel en houd deze boven een bakje of papiertje. Strooi de glitter erover heen. Tik het te veel avn vinger en duw de glitters een beetje aan. Veeg met de gele kant van het keukensponsje langs je nagels om de overige glitters te verwijderen. Herhaal dit bij de rest van je nagels.

Stap 5. Afwerken
Verwijder de restjes caviar, glitters en lak rond je nagels en breng een topcoat aan. laat deze goed drogen.

Wat vind jij van deze glittermania?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten